adidas ADILETTE W

174,99 Lei
2277025780
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

adidas ADILETTE W

Deja din anul 1972 sportivii au purtat pantofii adidas ADILETE W după competiții. De atunci acest model a devenit foarte popular atât la piscină cât și ca încălțăminte de timp liber în zilele fierbinți de vară. Acești pantofi dispun de design clasic și sunt realizați în culori frumoase. Construcția moale și ușoară garantează confort pe întreaga durată a zilei.
  • talpă rezistentă de cauciuc
  • față din poliuretan
  • design reușit
  • construcție moale și ușoară

adidas Originals

Adidas Originals oferă un stil street fashion emblematic inspirat de zeci de ani de istorie adidas și de vedetele din lumea muzicii și a sportului. Printre acestea se numără legendara formație RUN DMC, cântăreață Nicki Minaj, controversatul designer de modă Jeremy Scott sau starul de fotbal David Beckham. Moda street urban și hip-hop este pentru oricine care nu vrea se asimileze cu mulțimea și nu se teme să-și exprime originalitatea. Colecția adidas Originals include, de asemenea, produse de încălțăminte reprezentativă, cum ar fi: Superstar, Stan Smith, Samba sau colecția ZX, care au fost concepute inițial pentru sport, dar astăzi reprezintă moda streetwear.

Parametri produs adidas ADILETTE W

Față material sintetic
Talpă cauciuc

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare