adidas ADILETTE W

109,99 Lei
2277025781
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

adidas ADILETTE W

Șlapi clasici de femei adidas ADILETTE W, foarte populari printre utilizatoare ani de zile. Deja din anul 1972 sportivii au purtat pantofii adidas Adilette după competiții De atunci acest model a devenit foarte popular atât la piscină cât și ca încălțăminte de timp liber în zilele fierbinți de vară. Construcția moale și ușoară garantează confort pe întreaga durată a zilei.

  • talpă rezistentă de cauciuc
  • față din poliuretan
  • design reușit
  • construcție moale și ușoară

adidas Originals

Adidas Originals Oferă street fashion emblematic în diverse stiluri inspirate de zeci de ani de istorie adidas și vedetele lor din lumea muzicii și a sportului. Printre acestea se numără legendara formație RUN DMC, cântăreață Nicki Minaj, controversatul designer de modă Jeremy Scott sau starul de fotbal David Beckham. Moda street urban și hip-hop este pentru oricine care nu vrea se asimileze cu mulțimea și nu se teme să-și exprime originalitatea. Colecția adidas Originals include, de asemenea, produse de încălțăminte reprezentativă, cum ar fi: Superstar, Stan Smith, Samba sau colecția ZX, care au fost concepute inițial pentru sport, dar astăzi reprezintă moda streetwear.

Parametri produs adidas ADILETTE W

Culoare Verde deschis 90 %, Alb 10 %
Față material sintetic
Talpă cauciuc

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare