DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor.  

adidas ANZIT DLX

317,99 Lei
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (4)
 • Discuţie (0)

Descriere

adidas ANZIT DLX

Pantofi outdoor din piele pentru bărbați adidas ANZIT DL, adecvați nu numai pentru timpul liber. Implementarea gripului TRAXION oferă stabilitate și aderență pentru activitățile zilnice în aer liber. Branțul antibacterian ORTHOLITE asigură confort în timpul purtării. De impacturile cu solul are grijă ADIPRENE.
 • material rezistent
 • aderență în toate direcțiile
 • amortizare la impact

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Parametri produs adidas ANZIT DLX

Față piele, material sintetic
Talpă cauciuc
Tehnologie adiPRENE®, TRAXION®, OrthoLite

Tehnologii utilizate

adiPRENE®

adidas ADIPRENE® este utilizat în zona călcâiului ca un material de amortizare suplimentară, pentru o susținere mai bună și stabilitate. Materialul se deformează intenționat datorită proprietăților sale de viscozitate și absoarbe energia. Pentru domeniul sportiv (de exemplu. handbal, volei, tenis) materialul este folosit ca o pernă, direct sub călcâi. În schimb, la pantofii de alergare adidas este materialul utilizat în partea din spate, în zona călcâiului. Motivul este poziția picioarelor (supinație ușoară) în timpul primului contact cu solul. Din moment ce acest lucru se întâmplă doar în sporturirile de alergare, este acest tip de construcție, este un indiciu semnificativ că avem de-a face cu un pantof de alergare. La nivelul prețurilor standard este adidas ADIPRENE®, de asemenea, utilizat ca o pernă doar sub călcâiul exterior.

TRAXION®

Profilul tălpii este specific, astfel încât piciorul să nu fie sub presiune prea mare. Tehnologia este utilizată în principal la ghete de fotbal, dar de asemenea, aduce beneficii pentru încălțămintea care este proiectată pentru alte sporturi. Traxion® oferă aspectul optim și profil de tracțiune la talpă pentru aderența maximă în toate direcțiile. În același timp, economisește energie și contribuie la o performanță mai bună. Acest design este util mai ales pentru schimbări de direcție și în timpul mișcărilor anteroposterioare.

OrthoLite

Tălpi interioare adidas, cu aerisire ce ajută la prevenirea bacteriilor. Branțurile OrthoLite  sunt realizate din PU pur sub formă de spumă, care este aproape 100% respirabil. Branțurile OrthoLite sunt ușor de spălat, durabile, nu alunecă și sunt foarte confortabile.

Evaluare (4)

Opinia clienților

4

Evaluări

4
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

 • Florian. - 15:17 12. 12. 2017


  ff.buni și comozi la un preț bun.

 • Mihai U - 9:01 1. 9. 2017


  Nota 10 atat pentru produs cat si pentru livrare (in 4 zile din Cehia). Adidasii sunt foarte comozi si arata bine doar ca in poze culoarea pare mai deschisa (in realitate e un gri inchis spre negru). Ca masura cred ca sunt cam cu 1/2 de numar mai mari decat marimea standard de la Adidas. in cazul meu 44, care imi este fix la alti adidasi, la acesti pantofi este ok. Recomand!

 • Bogdan - 22:11 13. 5. 2017


  Adidasi de buna calitate. Pretul este corect ( 245 ron ). Recomand !

 • Alex T. - 17:58 27. 2. 2017


  Produs exact ca in descriere. L am luat pentru mers prelungit si e perfect pt asta. Expedierea exact cum scrie, in 5 zile, produsul venind din Cehia. Nota 10.

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare