adidas AX2 MID CP K

61,99 Lei
2258012261
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

adidas AX2 MID CP K

Ghete copii de trekking adidas AX2 MID CP K. Încălțăminte ușoară și flexibilă cu elemente de susținere, adecvate, nu numai, pentru drumeții montane. Talpa este concepută pentru confort pe toate suprafețele. Fața este realizată din membrană durabilă și respirabilă CLIMAPROOF®, care menține picioarele uscate. Talpa RAXION® este concepută pentru tracțiune bună pe toate suprafețele. elemente reflectorizante pentru siguranță mai mare.

  • membrana ușoară și respirabilă CLIMAPROOF® menține picioarele uscate și confortabile
  • TRAXION® - grip special implementat pentru tracțiune optimă pe suprafețele naturale uscate

Parametri produs adidas AX2 MID CP K

Față material textil, material sintetic
Talpă intermediară spumă injectată EVA
Talpă cauciuc
Membrană CLIMAPROOF®
Tehnologie TRAXION®, CLIMAPROOF® - încălțăminte, EVA

Tehnologii utilizate

TRAXION®

Profilul tălpii este specific, astfel încât piciorul să nu fie sub presiune prea mare. Tehnologia este utilizată în principal la ghete de fotbal, dar de asemenea, aduce beneficii pentru încălțămintea care este proiectată pentru alte sporturi. Traxion® oferă aspectul optim și profil de tracțiune la talpă pentru aderența maximă în toate direcțiile. În același timp, economisește energie și contribuie la o performanță mai bună. Acest design este util mai ales pentru schimbări de direcție și în timpul mișcărilor anteroposterioare.

CLIMAPROOF® - încălțăminte

Membrană ușoară respirabilă care înconjoară piciorul și în același timp protejează împotriva condițiilor climatice nefavorabile, cum ar fi vânt, ploaie și zăpadă. Totodată  evaporă transpirația. CLIMAPROOF® păstrează picioarele calde, uscate și confortabile. Noroiul, zăpada, gheața și ploaia nu au datorită caracteristicilor de protecție CLIMAPROOF® nici o influență la antrenamentul dumneavoastră.

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.

Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare