• Descriere
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

adidas BASICS PO HOODY LAKERS

Hanorac bărbați adidas BASICS PO HOODY LAKERS care va fi apreciat în special de susținătorii echipei de baschet Los Angeles Lakers. Hanoracul are buzunar tip cangur, manșete elastice și glugă cu șnur de fixare. La piept dispune de imprimeu cu denumirea ș logo-ul clubului, pentru ca fiecare să știe ce echipă susțineți.
  • pentru fanii clubului Los Angeles Lakers
  • buzunar cangur
  • glugă cu șnur pentru ajustare
  • glugă cu căptușeală contrastantă
  • manșete elastice
  • denumirea clubului și logo-ul sunt imprimate

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Los Angeles Lakers

În această colecție veți găsi tot ceea ce are nevoie un fan corespunzător al echipei LA Lakers. Clubul joacă în liga NBA a Americii de Nord în sala Staples Centér din Los Angeles. Acesta face parte din Divizia Pacific a Conferinței de Vest. Clubul a fost fondat în anul 1946 sub denumirea Detroit Gems, mai apoi sub denumirea Minneapolis Lakers, abia din anul 1960 clubul s-a mutat în Los Angeles. Acest club a câștigat liga NBA în total de 16 ori. Printre legendele clubului fac parte Earvin "Magic" Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Shaquille O´Neal sau Kobe Bryant.

Parametri produs adidas BASICS PO HOODY LAKERS

Material 70% bumbac, 30% poliester

Evaluare (0)

Opinia clienților

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare