adidas BC PAD JKT

Geacă iarnă bărbați AZ0855

evaluat de către 1 client
evaluare: 0
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (1)
 • Discuţie (0)

Descriere

adidas BC PAD JKT

Geacă matlasată pentru bărbați adidas BC PAD JKT cu guler pe gât, excelentă pentru antrenamentele din perioada iernii. Este o geacă adidas cu fermoar contrastant, două buzunare și mâneci poziționate ușor în față pentru libertate de mișcare mai bună. Pe mâneci este poziționat logo-ul adidas. Datorită tehnologiei impermeabile CLIMASTORM® veți face față cu ușurință zilelor cu vreme nefavorabilă.
 • tehnologia CLIMASTORM® oferă respirabilitate și respinge apa, asta pentru ca d-voastră să vă bucurați de confort.buzunarul din față cu fermoar
 • închidere cu fermoar inclusiv gulerul
 • manșete elastice
 • croială dreaptă

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Parametri produs adidas BC PAD JKT

Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester
Tehnologie CLIMASTORM

Tehnologii utilizate

CLIMASTORM

Această tehnologie funcționează ca o „barieră“ împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. CLIMASTORM este o protecție respirabilă și ușoară, concepută pentru antrenament intensiv. Prin sistemul de evaporare este evacuat excesul de căldură și transpirație de la corp. Datorită stratului de protecție, această tehnologie este ideală pentru condiții umede și frig și protejează sportivul de vânt.


Evaluare (1)

Opinia clienților

1

Evaluări

1
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

 • Cosmin Matei - 20:10 6. 1. 2018


  O geaca foarte buna din punct de vedere calitativ.

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare