• Descriere
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

adidas BOULDER BEANIE

Această căciulă adidas este adecvată pentru toate tipurile de activități outdoor. Este o căciulă originală adidas tricotată din fibre special structurate și multicolor. Aceste fibre sunt foarte confortabile la atingere, ceea ce vă oferă confort maxim și căldură, o combinație ideală pentru activitățile outdoor!
  • fibre structurate și multicolore pentru aspect interesant
  • margine confortabilă la purtare
  • material foarte confortabil
  • foarte călduroasă

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Parametri produs adidas BOULDER BEANIE

Material 100% poliacril

Evaluare (0)

Opinia clienților

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare