• Descriere
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

adidas BP LITTLE KIDS

Acest rucsac de copii BP LITTLE KIDS de brand adidas Originals, de culoare neagră, este un accesoriu obligatoriu a echipamentului fiecărui copil. Compartimentul spațios permite stocarea tuturor lucrurilor necesare, de bază, inclusiv a laptopului sau a husei de telefon sau ochelari. Cele trei dungi tipice brandului și inscripțiile EQT dovedesc originalitatea acestui produs.

  • compartiment principal spațios
  • buzunar la spate pentru laptop
  • buzunare pentru ochelari și telefon
  • 3 dungi decorative
  • bretele capitonate care se pot ajusta

adidas Originals

Adidas Originals Oferă street fashion emblematic în diverse stiluri inspirate de zeci de ani de istorie adidas și vedetele lor din lumea muzicii și a sportului. Printre acestea se numără legendara formație RUN DMC, cântăreață Nicki Minaj, controversatul designer de modă Jeremy Scott sau starul de fotbal David Beckham. Moda street urban și hip-hop este pentru oricine care nu vrea se asimileze cu mulțimea și nu se teme să-și exprime originalitatea. Colecția adidas Originals include, de asemenea, produse de încălțăminte reprezentativă, cum ar fi: Superstar, Stan Smith, Samba sau colecția ZX, care au fost concepute inițial pentru sport, dar astăzi reprezintă moda streetwear.

adidas EQT

Istoria seriei adidas EQT datează din secolul trecut. După căderea Zidului Berlinului, Estul a dorit comoditățile lumii occidentale. Adidas a oferit colecția EQUIPMENT, cu deviza: „Tot ceea ce este esențial. Nimic, care nu este.” 

Întreaga colecție a devenit curând foarte căutată.

 

Astăzi, gama EQT oferă un aspect sportiv urban și tehnologii care garantează confortul maxim. În prezent, emblema colecției adidas EQT support are un aspect foarte modern și energic, care va plăcea cu siguranță.

Parametri produs adidas BP LITTLE KIDS

Culoare Negru 90 %, Turcoaz 10 %
Material 100% poliamidă
Lățime 30 cm
Înălțime 44 cm
Adâncime 17 cm
Volum 24 l

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare