• Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

adidas ESS YD POLO

Tricoul polo pentru bărbați adidas ESS YD POLO, cu guleraș și închidere cu nasturi, care ar trebui să facă parte din stilul d-voastră de viață. Confecționat din 70 % bumbac și fibre CLIMALITE® pentru evacuare de umiditate.
  • materialul CLIMALITE®elimină eficient transpirația spre exterior
  • închidere cu nasturi
  • buzunar la piept

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Parametri produs adidas ESS YD POLO

Material 70% bumbac, 30% poliester
Tehnologie CLIMALITE®

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. Pentru ca acest proces să funcționeze fără probleme, primul strat de textil trebuie purtat cât mai strâns pe corp. CLIMALITE®+ este îmbogățit cu fibră care creează un efect de răcire asupra pielii.

Evaluare (0)

Opinia clienților

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare