adidas ESSENTIALS LINEAR PANT

Pantaloni de trening damă S97154

nu a fost evaluat
evaluare: 0
  • Descriere
  • Lookbook
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

adidas ESSENTIALS LINEAR PANT

Pantaloni de trening pentru femei adidas ESSENTIALS LINEAR PANT, dispun de croială slim și sunt foarte confortabili la purtare. Manșetele elastice asigură stabilitate pe corp. Talia dispune de șnur pentru ajustare. Acest produs stilat este alegerea perfectă pentru activități sportive sau cele de timp liber.
  • croială slim fit
  • foarte confortabili
  • manșete elastice

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Parametri produs adidas ESSENTIALS LINEAR PANT

Material 52% bumbac, 48% poliester
Buzunare la exterior 2x laterale
Greutate 220 g
Tehnologie CLIMALITE®

Lookbook

adidas Originals

Vara aceasta, bucură-te de un look stylish din cap până în picioare cu noua colecție adidas Originals, creată în colaborare cu bine-cunoscutul brand Farm.

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. Pentru ca acest proces să funcționeze fără probleme, primul strat de textil trebuie purtat cât mai strâns pe corp. CLIMALITE®+ este îmbogățit cu fibră care creează un efect de răcire asupra pielii.

Evaluare (0)

Opinia clienților

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare