adidas F SWEATP

244,99 Lei
1242031425
  • Descriere
  • Lookbook
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

adidas F SWEATP

Pantaloni pentru bărbați adidas F SWEATP, pe care le vei aprecia zi de zi. Bumbacul natural, folosit la fabricație, îți va oferi o senzație de confort excelentă atât la activități sportive cât și în timpul liber. Cele trei dungi, tipice brandului, situate pe manșete, sunt o condiție.
  • pantaloni sport pentru purtare zilnică
  • buzunare integrate
  • talie elastică cu șnur pentru fixare
  • produs conceput în colaborare cu compania Better Cotton, care are ca scop îmbunătățirea globală a condițiilor de cultivare a bumbacului

adidas Originals

Adidas Originals oferă un stil street fashion emblematic inspirat de zeci de ani de istorie adidas și de vedetele din lumea muzicii și a sportului. Printre acestea se numără legendara formație RUN DMC, cântăreață Nicki Minaj, controversatul designer de modă Jeremy Scott sau starul de fotbal David Beckham. Moda street urban și hip-hop este pentru oricine care nu vrea se asimileze cu mulțimea și nu se teme să-și exprime originalitatea. Colecția adidas Originals include, de asemenea, produse de încălțăminte reprezentativă, cum ar fi: Superstar, Stan Smith, Samba sau colecția ZX, care au fost concepute inițial pentru sport, dar astăzi reprezintă moda streetwear.

Parametri produs adidas F SWEATP

Material 100 % bumbac
Buzunare la exterior 2 pe lateral

Lookbook

Există produse care niciodată nu ies din modă

Combinația de alb și negru este tot timpul modernă. Dar dacă există mărci care reprezintă perfect de mulți ani această tendință, cu siguranță acestea ar fi adidas și Nike. Nu-i așa?

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare