adidas LIN PER GB

52,99 Lei
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

adidas LIN PER GB

Gymbag sport adidas LIN PER GB, adecvat pentru diferite activități sportive sau la drumeții pentru a stoca lucrurile necesare. Îl puteți purta pe spate datorită cordonului de închidere, care se poate folosi și ca bretele. În interior dispune de buclă pentru agățat. Design simplu cu inscripție verticală.
  • utilizare universală
  • buclă în interior
  • design simplu

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Parametri produs adidas LIN PER GB

Material 100% poliester
Lățime 37 cm
Înălțime 47 cm
Volum 13.96 l

Evaluare (0)

Opinia clienților

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare