adidas N-5923

229,99 Lei
2232058659
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

adidas N-5923

Pantofi de timp liber pentru bărbați N-5923 de culoare albă, produși de brandul adidas Originals. Sunt versiunea mai nouă a modelului de alergare. Combinarea tălpii intermediare BOOST™ cu designul inspirat de anii 70 a dat naștere acestui model original, foarte reușit. Pantofi sport, decorați pe lateral cu trei dungi contrastante de culoare gri.

  • design modern
  • trei dungi legendare adidas
  • pași moi datorită materialului BOOST™

adidas Originals

Adidas Originals Oferă street fashion emblematic în diverse stiluri inspirate de zeci de ani de istorie adidas și vedetele lor din lumea muzicii și a sportului. Printre acestea se numără legendara formație RUN DMC, cântăreață Nicki Minaj, controversatul designer de modă Jeremy Scott sau starul de fotbal David Beckham. Moda street urban și hip-hop este pentru oricine care nu vrea se asimileze cu mulțimea și nu se teme să-și exprime originalitatea. Colecția adidas Originals include, de asemenea, produse de încălțăminte reprezentativă, cum ar fi: Superstar, Stan Smith, Samba sau colecția ZX, care au fost concepute inițial pentru sport, dar astăzi reprezintă moda streetwear.

Parametri produs adidas N-5923

Culoare Bej 85 %, Gri 10 %, Alb 5 %
Material textil, sintetic
Talpă intermediară BOOST™
Talpă cauciuc
Tehnologie BOOST™

Tehnologii utilizate

BOOST™

Mii de capsule, care oferă cea mai moale și mai sigură amortizare, creată vreodată de adidas. Materialul revoluționar BOOST™ după mai mult de cinci ani de dezvoltare a fost prezentat oficial la începutul anului 2013. BOOST™ combină confortul moale caracteristic tălpii intermediare, cu unele elemente de ghidare la rulare, ce le oferă tălpile intermediare mai grele. În plus, acest material are cel mai bun randament energetic de pe piață - incredibil de 84%! Acești parametri predetermină tehnologiei BOOST™ popularitatea mare în rândul alergătorilor de toate nivelurile, dar asta nu e totul. BOOST™, de asemenea, este extrem de stabil termic, adică la temperaturi de la -20°C până la +40°C își păstrează materialul aproape aceleași proprietăți. 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare