adidas QT RACER 2.0

224,99 Lei
121594
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

adidas QT RACER 2.0

Pantofii pentru femei adidas QT RACER 2.0 cu talpă Cloudfoam îți vor oferi confortul necesar pe toată perioada de purtare. Sunt inspirați de modelele clasice pentru alergat și au ca model decorativ cele 3 dungi specifice brandului adidas. Datorită designului simplu se potrivesc ușor cu orice articol vestimentar.

  • branțul din spumă cu memorie a formei și talpa intermediară Cloudfoam garantează confort maxim
  • material textil moale, flexibil și plăcut la purtare
  • talpă rezistentă din material sintetic

Parametri produs adidas QT RACER 2.0

Culoare Alb 90 %, Mix 10 %
Față material tip plasă
Talpă intermediară Cloudfoam
Talpă cauciuc
Tehnologie CLOUDFOAM

Tehnologii utilizate

CLOUDFOAM

CLOUDFOAM este o spumă foarte moale, aplicată în talpa intermediară, care asigură confort maxim în timpul alergării sau mersului pe jos. Dispune de proprietăți foarte bune de amortizare, care sunt simțite mai ales pe suprafețe dure. Încălțămintea dotată cu tehnologia CLOUDFOAM oferă confort sporit piciorului utilizatorului și tot odată moliciune la fiecare pas. În același timp reduce  și greutatea pantofului. 

Cum alegi mărimea

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

  

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare