adidas RESPONSE SHORT

110,99 Lei
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

adidas RESPONSE SHORT

Pantaloni scurți de bărbați pentru sport adidas RESPONSE SHORT din țesătură ușoară, vă răcorește și menține într-un mediu uscat datorită ventilației CLIMACOOL care evacuează căldura și transpirația. De aceea o să aveți o senzație confortabilă de prospețime. Talia elastică cu șnur de fixare oferă senzație de confort. Pasionații de tenis cu siguranță vor aprecia buzunarul din material tip plasă.

  • ventilația CLIMACOOL® evacuează căldura și transpirația
  • vă răcoresc prefect
  • șnur de fixare
  • buzunar din material tip plasă
  • senzație de confort și prospețime

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Parametri produs adidas RESPONSE SHORT

Material 100% poliester
Tehnologie CLIMACOOL® - textil

Tehnologii utilizate

CLIMACOOL® - textil

CLIMACOOL® este conceput pentru a reglementa sportivilor temperatura corpului, mai bine decât orice alt material separat. Datorită combinației de materiale care reglementează căldura și umiditatea, canalelor de ventilație și a materialelor tridimensionale care permit aerului să circule direct la piele, evacuează îmbrăcămintea CLIMACOOL® căldura și transpirația departe de corp. Oricare ar fi condițiile de mediu, vă veți simții mereu bine în timpul activității.

Evaluare (0)

Opinia clienților

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare