• Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

adidas TERREX AX2R CP K

Pantofi sport pentru copii TERREX AX2R K de la adidas, concepuți pentru drumeții. Acești adidași versatili vor menține picioarele uscate și confortabile, asta datorită membranei CLIMAPROOF®. Încălțăminte multifuncțională cu talpă intermediară moale EVA și talpă TRAXION™, care garantează aderența pe terenul stâncos. Elementele reflectorizante oferă siguranță sporită în condiții cu lumină redusă.
  • membrana CLIMAPROOF® menține picioarele uscate și confortabile
  • talpă TRAXION™ pentru aderență perfectă în condiții umede
  • elemente reflectorizante care sporesc siguranța copiilor în condiții cu luminozitate redusă

adidas Terrex

La traseele realizate pe jos și la competițiile extreme montane, realizate în orice vreme – produsele outdoor adidas TERREX dotată cu tehnologii și materiale de clasă primă va fi apreciată de sportivi indiferent de nivelul de performanță.

Parametri produs adidas TERREX AX2R CP K

Culoare Negru 85 %, Roz 15 %
Față material textil, material sintetic
Talpă cauciuc
Tehnologie TRAXION®, CLIMAPROOF® - încălțăminte, EVA

Tehnologii utilizate

TRAXION®

Profilul tălpii este specific, astfel încât piciorul să nu fie sub presiune prea mare. Tehnologia este utilizată în principal la ghete de fotbal, dar de asemenea, aduce beneficii pentru încălțămintea care este proiectată pentru alte sporturi. Traxion® oferă aspectul optim și profil de tracțiune la talpă pentru aderența maximă în toate direcțiile. În același timp, economisește energie și contribuie la o performanță mai bună. Acest design este util mai ales pentru schimbări de direcție și în timpul mișcărilor anteroposterioare.

CLIMAPROOF® - încălțăminte

Membrană ușoară respirabilă care înconjoară piciorul și în același timp protejează împotriva condițiilor climatice nefavorabile, cum ar fi vânt, ploaie și zăpadă. Totodată  evaporă transpirația. CLIMAPROOF® păstrează picioarele calde, uscate și confortabile. Noroiul, zăpada, gheața și ploaia nu au datorită caracteristicilor de protecție CLIMAPROOF® nici o influență la antrenamentul dumneavoastră.

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.

Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare