adidas ULTRABOOST W

519,99 Lei
2233050324
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Cum alegi mărimea
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

adidas ULTRABOOST W

Pantofi de timp liber pentru femei adidas ULTRABOOST W cu față textilă Primeknit, care învăluie excelent piciorul și este respirabilă menținând astfel piciorul uscat. Construcția funcțională fixează ferm piciorul în pantof. Amortizarea activă Boost® și talpa flexibilă asigură pași fluenți. Sunt ideali pentru purtare zilnică și pentru diferite activități sportive, de exemplu pentru alergare. 

 • șireturi clasice
 • față respirabilă din material textil Primeknit
 • talpă Continental pentru aderență mai bună pe suprafețele ude și uscate
 • talpă intermediară cu amortizare activă Boost®
 • construcție ușoară și aderentă
 • talpă flexibilă Stretchweb
 • element de stabilizare Torsion System®

adidas Ultra Boost

Obuv adidas Ultra Boost, nabízí díky pěně Boost skvělé tlumení a nadstandardní pohodlí. Podešev Stretch Web má vynikající přilnavost, která zaručí, že neuklouznete. Skvělá opora pro kotník, výborný design, a další vlastnosti z této obuvi dělají model, který má našlápnuto stát se legendou. Možná proto si ho hned oblíbily celebrity jako Kanye West, nebo Beyoncé. Oblíbíte si ho i vy!

 

Datorită spumei Boost, încălțămintea adidas Ultra Boost oferă o amortizare excelentă și un confort peste standard. Talpa Stretch Web are o aderență excelentă, ceea ce garantează că nu vei aluneca. Suportul pentru gleznă, designul deosebit și alte caracteristici fac din acești pantofi un model care tinde să devină o legendă. Poate de aceea, celebrități precum Kanye West sau Beyonce i-au achiziționat imediat. Îți vor plăcea și ție!

Parametri produs adidas ULTRABOOST W

Culoare Roz 85 %, Alb 15 %
Față material textil
Talpă intermediară Boost™
Tehnologie TORSION® SYSTEM, Continental, BOOST™, PRIMEKNIT, STRETCHWEB

Tehnologii utilizate

TORSION® SYSTEM

TORSION® SYSTEM, această tehnologie adidas permite o rulare naturală a piciorului, în timp ce protejează împotriva pozițiilor nenaturale.

adidas TORSION® SYSTEM vă menține piciorul stabil și permite mișcarea independentă a călcâiului. Datorită acestei tehnologii pantoful se potrivește mai bine piciorului și puteți controla mai bine mișcările. Rulare naturală – indiferent dacă sunteți un alergător sau jucător de tenis, ori aveți de-a face cu un alt sport de interior.

adidas TORSION® SYSTEM permite mișcarea naturală de torsiune în timpul presiunii (30°/15°), dar în același timp protejează împotriva mișcării de torsiune, precum și glezna. Pentru ca sistemul să îndeplinească această funcție, trebuie să fie elementul de torsiune (elipsa roșie – permite mișcarea de torsiune) și elementul de torsiune (elipsa albă – reduce mișcarea de torsiune pe baza naturală) potrivit perfectă. În funcție de aplicație și domeniul sportiv se pot utiliza diferite tipuri de sisteme de torsiune (V-Torsion, 3D-Torsion, elemente de torsiune asimetrice, extended Torsion etc.).

Continental

adidas și un renumit producător de anvelope din lume și-au unit forțele la o colaborare, rezultatul este talpă de calitate și foarte rezistentă, care oferă aderența maximă în toate direcțiile, la orice vreme. Fie că alergați pe șosea, în pădure sau pe zăpadă, Continental va fi întotdeauna un sprijin. Caracteristici excelente pentru suprafața uscată și udă, pe orice anotimp aderență mare în orice condiții, toate acestea o reprezintă tapa Continental.


BOOST™

Mii de capsule, care oferă cea mai moale și mai sigură amortizare, creată vreodată de adidas. Materialul revoluționar BOOST™ după mai mult de cinci ani de dezvoltare a fost prezentat oficial la începutul anului 2013. BOOST™ combină confortul moale caracteristic tălpii intermediare, cu unele elemente de ghidare la rulare, ce le oferă tălpile intermediare mai grele. În plus, acest material are cel mai bun randament energetic de pe piață - incredibil de 84%! Acești parametri predetermină tehnologiei BOOST™ popularitatea mare în rândul alergătorilor de toate nivelurile, dar asta nu e totul. BOOST™, de asemenea, este extrem de stabil termic, adică la temperaturi de la -20°C până la +40°C își păstrează materialul aproape aceleași proprietăți. 

PRIMEKNIT

Fața adidas PRIMEKNIT este prelucrată cu atenție pentru a se adapta natural piciorului alergătorului și pentru a scade riscul de iritare a pielii, oferind astfel confort sporit la purtare. Este realizată dintr-o singură bucată de material textil, fără cusături, care asigură respirabilitate optimă și ventilație.

STRETCHWEB

Talpa inovatoare STRETCHWEB este folosită la modelele noi de alergare, de brand adidas. Avantajul ei principal este adaptarea excelentă la fiecare pas al alergătorului și garanția unui pășit mai lin și mai flexibil. Acest efect este realizat datorită sinergiei tălpii STRETCHWEB cu talpa intermediară BOOST ™ - rezultatul: un senzație excelentă în timpul alergării.

 - talpă foarte flexibilă și în același timp rezistentă, utilizată la încălțămintea de top, concepută pentru alergare de la adidas

- evidențiază proprietățile unice ale tehnologiei BOOST ™ la fiecare pas

- promovează o distribuție uniformă a presiunii în timpul alergării

 

Cum alegi mărimea

      A - lungimea piciorului

      B - lungimea branțului

      C - 5 mm

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă în procesul de achiziționare a încălțămintei. După selectarea mărimii dorite, în partea de sus vei găsi mărimea selectată, în mai multe dimensiuni. Este important de reținut că mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate, nu există un tabel de mărimi unic și tocmai din acest motiv este recomandat să alegi mărimea în funcție de lungimea piciorului în JPN (J) care pentru marca adidas indică LUNGIMEA RECOMANDATĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

  

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
      A - lungimea in centimetrii
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un perete cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întotdeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare