adidas X_PLR S

409,99 Lei
2232059236
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

adidas X_PLR S

Pantofi de timp liber pentru bărbați adidas X_PLR S Originals, inspirați de modele de alergare. Fața combină materialul textil cu elemente de piele, pentru ca gheata să se așeze astfel excelent pe picior. Talpa intermediară EVA este moale și amortizează eficient fiecare șoc. Designul alb elegant este completat de trei dungi iconice de culoare verde.

  • fața combină materialul textil respirabil și pielea
  • talpa intermediară EVA amortizează frumos fiecare impact cu solul
  • trei dungi adidas

adidas X PLR

Un aspect simplu, minimalist, chiar discret, cu cele trei dungi legendare adidas. Aceștia sunt tenișii adidas X PLR care se vor asorta cu orice ținută! Branțul confortabil și talpa intermediară înălțată asigură o mișcare confortabilă în jungla marelui oraș! Adidas X PLR sunt destinați tuturor celor care caută un design minimalist atemporal, manoperă de calitate și confort pentru mersul în oraș.

Parametri produs adidas X_PLR S

Culoare Kaki 85 %, Alb 15 %
Față material textil, material sintetic
Talpă intermediară EVA
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă în procesul de achiziționare a încălțămintei. După selectarea mărimii dorite, în partea de sus vei găsi mărimea selectată, în mai multe dimensiuni. Este important de reținut că mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate, nu există un tabel de mărimi unic și tocmai din acest motiv este recomandat să alegi mărimea în funcție de lungimea piciorului în JPN (J) care pentru marca adidas este LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

  

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare