Asics GEL-BND

204,99 Lei
2232059227
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Asics GEL-BND

Ghetele casual pentru bărbați Asics GEL-BND au un aspect stilat și o croială deosebit de confortabilă. Datorită amortizării cu gel te vei putea bucura de confort la fiecare pas. Fața ușoară și respirabilă asigură piciorului o permanentă senzație de prospețime.
  • încălțăminte inspirată de modelele sport de triatlon din anul 1988
  • amortizare cu gel pentru pași moi
  • design stilat

Parametri produs Asics GEL-BND

Culoare Negru 85 %, Mix 10 %, Alb 5 %
Față material sintetic
Talpă intermediară GEL
Talpă cauciuc
Tehnologie ASICS-GEL™

Tehnologii utilizate

ASICS-GEL™

Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ atenuează forțele de impact și de compresie sprijinind în același timp piciorul solicitat. Acesta este alcătuit din diferite componente sau perne GEL™, realizate din material siliconic și dispun de inerție înaltă la sarcina de compresie și la primul contact cu solul.

Pernele ASICS-GEL™ sunt aplicate în zonele unde se produce cea mai mare sarcină - sub călcâi și sub articulația principală a degetului mare. Aceste zone direcționează forțele verticale de impact spre direcția orizontală și previn suprasarcina.

De exemplu, la pantofii destinați pentru walking este GEL™ mai aproape de mijloc, unde are loc primul contact cu solul. Alte proprietăți remarcabile sunt rezistența și controlul capacității de amortizare pe termen lung.

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare