Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Columbia CHILL RIVER™ TANK

209,99 Lei
1123064759
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Video
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

Columbia CHILL RIVER™ TANK

Maiou de femei Columbia CHILL RIVER™ TANK, confecționat din material foarte confortabil și plăcut la atingere. Îl vei purta cu plăcere atât la plimbare prin pădure, cât și prin oraș.

 • Protecție solară Omni-Shade™ UPF 50, tehnologia Omni-Shade protejează împotriva razelor solare şi asta datorită microparticulelor ceramice țesute în fibre, care reflectă razele UVA şi UVB
 • tehnologia Omni-Wick™ îndepărtează transpirația de pe corp prin evaporarea ei rapidă
 • tehnologia Omni-Freeze™, activează răcirea cu ajutorul transpirației datorită polimerului răcoritor din materialul textil

Parametri produs Columbia CHILL RIVER™ TANK

Material 89 % poliester, 11 % elastan
Tehnologie OMNI-WICK®, OMNI-FREEZE®, OMNI-SHADE®

Tehnologii utilizate

OMNI-WICK®

EVAPORARE AVANSATĂ

Această tehnologie evacuează transpirația de la corp, pe care o disipează pe suprafața materialului și permite astfel, evaporarea rapidă. Garantează confortul în timpul oricărei activități fizice. OMNI-WICK® este cea mai recentă tehnologie de evacuare a umezelii, utilizată pentru activitățile de orice tip. Distrați-vă mai mult și rămâneți uscați!


- Evacuează rapid transpirația departe de corp și permite vaporizarea imediată

- Materialul ușor nu restricționează mișcarea și oferă confort în timpul activității fizice

OMNI-FREEZE®

RĂCIRE ACTIVATĂ CU TRANSPIRAȚIA

Corpul nostru în timpul activității fizice se răcește natural prin modul evacuării prin piele a transpirație și căldurii excesive. Această caracteristică fizică pentru funcționarea sa o utilizează tehnologia Omni-Freeze®. În structura de fibre plate (Omni-Freeze®) sunt țesute cristale din substanțe naturale. Combinația transpirației și a cristalului provoacă o reacție care determină o reducere a temperaturii. Aveți imediat senzația de răcoare.


 • Odată ce umezeala sau transpirația ajunge la material, temperatura materialului scade. Efectul de răcire este activat prin contactul cu transpirația.
 • Senzație de răcire instantanee în momentul în care ai nevoie de ea cel mai mult.
 • Material confortabil, rece la atingere.
 • Ideal pentru activități de aerobic.

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂ

Tehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. Siguranța dumneavoastră crește cu factorul de protecție UV (UPF). Există mai multe niveluri de protecție OMNI-SHADE®: UPF 30, UPF 40 și UPF 50+. Această denumire corespunde protejării procentuale împotriva razelor ultraviolete, de ex.: UPF 30 permite materialului o respirabilitate de 1/30 fascicul, care reprezintă 96% din protecția pielii. Culorile închise absorb mai mult razele solare, astfel produsele noastre sunt realizate în culori deschise. Tehnologia OMNI-SHADE® este eficientă pe toată durabilitatea produsului.


 • protejează împotriva întregului spectru de raze UV dăunătoare
 • protecția OMNI-SHADE® pur și simplu se îmbracă
 • Columbia a primit ca și prima sigiliul de certificare de la fundația pentru cancer de piele
 • fibre țesute dens, amestecate cu microparticule ceramice, absorb și reflectă în condiții de siguranță razele UV.

Video

 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare