Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Concurs

 

 

Salut, avem o supriză pentru tine!

 

Vrem să îți mulțumim pentru că ai fost alături de noi încă de la început așa că odată cu apropierea de 15 000 de like-uri pe Facebook punem la bătaie un set de articole KARI TRAA format dintr-un tricou, șapcă și o trusă de cosmetice. Toate premiile pe care le oferim beneficiază de livrare gratuită, singurul lucru pe care trebui să îl faci în cazul în care ești unul dintre câștigători fiind doar să aștepți coletul de la noi și să te bucuri de produsele primite.

 

 

Detaliile concursului:

 

  • Concursul este doar pentru fanii paginii noastre de Facebook 
  • Data de începere vineri, 16 august iar cea de încheiere vineri, 23 august la ora 15:00.
  • Pentru a te înscrie în concurs trebuie să ne urmărești pe Facebook și să lași un comentariu la postarea care anunță începerea concursului cu răspunsul la întrebarea "Care este motto-ul brandului KARI TRAA?"
  • Fiecare participant se poate înscrie o singură dată și are o șansă egală de a câștiga cu ceilalți participanți la concurs.
  • Câștigătorul va fi anunțat în cel mult 24 de ore de la încheierea concursului și va fi ales în mod aleator.

 

Premiile concursului:

 

Tricou

 

 

 

 

Geantă de cosmetice + Șapcă

 

 

 


 

Prin participarea la acest concurs îmi ofer acordul ca datele mele să fie folosite în scopuri de marketing de către Sportisimo S.R.O. Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor personale te rugăm să accesezi link-ul www.molo-sport.ro/prelucrarea-datelor-personale. Toate comentariile trimise sunt valide. Fiecare persoană se poate înscrie o singură dată iar în urma extragerii va fi ales un singur câștigător.