Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Concurs

 

 

Salut, avem o supriză pentru tine!

 

Black Friday, Crăciun, Revelion - finalul anului este mereu o perioadă cu multe cumpărături pentru tine și cei dragi. Iar pentru că știm cât de costisitoare poate fi această ultimă lună a anului vrem să îți oferim o serie de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii cadou. Punem la bătaie o pereche de sneakerși, un hanorac și o căciulă de la branduri de top, alături de 7 vouchere cu -15% discount. Toate premiile pe care le oferim beneficiază de livrare gratuită, singurul lucru pe care trebui să îl faci în cazul în care ești unul dintre câștigători fiind doar să aștepți coletul de la noi și să te bucuri de produsele primite.

 

 

Detaliile concursului:

 

  • Concursul este doar pentru fanii paginii noastre de Facebook
  • Data de începere este vineri, 30 noiembrie iar cea de finalizare duminica, 2 decembrie la ora 23:59.
  • Pentru a te înscrie în concurs trebuie să ne urmărești pe Facebook și să lași un comentariu la postarea care anunță începerea concursului cu numărul care urmează celui din ultimul comentariu până la momentul înscrierii și să ne spui care este brandul tău favorit dintre Nike, Vans, adidas, Puma și New Balance. Exemplu: Dacă ultimul comentariu al postării este 74, va trebui sa lași un comentariu cu numărul 75. 
  • Fiecare participant se poate înscrie o singură dată și are o șansă egală de a câștiga cu ceilalți participanți la concurs.
  • În cazul în care sunt două sau mai multe persoane înscrise cu același număr, doar primul comentariu va fi luat în considerare.
  • Câștigătorii vor fi anunțați în newsletterul trimis în intervalul 3- 5 decembrie și vor fi aleși în mod aleator. 
  • Pentru a primi newsletter-ul nostru te invităm să te abonezi accesând link-ul www.molo-sport.ro/primire-noutati
  • Câștigătorii fiecărui loc vor putea alege din premiile de mai jos. În eventualitatea în care stocul produsului este epuizat, vom oferi produse echivalente ca preț, ale aceluiași brand.

 

Premiile concursului:

 

 

Locul I

Locul II

Locul III

Locurile IV - X

Voucherele îți oferă o reducere de -15% la toate produsele nereduse. Acestea sunt valabile timp de 30 de zile de la primire, pot fi folosite o singură dată iar transportul va fi suportat de către client în cazul comenzilor mai mici de 249 lei.


 

Prin participarea la acest concurs îmi ofer acordul ca datele mele să fie folosite în scopuri de marketing de către Sportisimo S.R.O. Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor personale te rugăm să accesezi link-ul www.molo-sport.ro/prelucrarea-datelor-personale. Toate comentariile trimise sunt valide. Fiecare persoană se poate înscrie o singură dată iar în urma extragerii vor fi aleși 10 câștigători.