Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Concurs

 

 

Salut, avem o supriză pentru tine!

 

Vrem să îți mulțumim pentru că ai fost alături de noi încă de la început așa că la aniversarea a 10 000 de like-uri pe Facebook punem la bătaie o pereche de sneakerși, un tricou și o șapcă de la branduri de top, alături de 7 vouchere cu -15% discount. Toate premiile pe care le oferim beneficiază de livrare gratuită, singurul lucru pe care trebui să îl faci în cazul în care ești unul dintre câștigători fiind doar să aștepți coletul de la noi și să te bucuri de produsele primite.

 

 

Detaliile concursului:

 

  • Concursul este doar pentru fanii paginii noastre de Facebook 
  • Data de începere este ziua în care depășim numarul de 10 000 like-uri (sâmbătă, 1 septembrie) și se încheie marți (4 septembrie) la ora 23:59.
  • Pentru a te înscrie în concurs trebuie să ne urmărești pe Facebook și să lași un comentariu la postarea care anunță începerea concursului cu numărul care urmează celui din ultimul comentariu până la momentul înscrierii. Exemplu: Dacă ultimul comentariu al postării este 74, va trebui sa lași un comentariu cu numărul 75.
  • Fiecare participant se poate înscrie o singură dată și are o șansă egală de a câștiga cu ceilalți participanți la concurs.
  • În cazul în care sunt două sau mai multe persoane înscrise cu același număr, doar primul comentariu va fi luat în considerare.
  • Câștigătorii vor fi anunțați la 24 de ore de la încheierea concursului și vor fi aleși în mod aleator.
  • Câștigătorii fiecărui loc vor putea alege din premiile de mai jos. În eventualitatea în care stocul produsului este epuizat, vom oferi produse asemănătoare ca preț, ale aceluiași brand.

 

Premiile concursului:

 

 

Locul I

Locul II

Locul III

Locurile IV - X

Voucherele îți oferă o reducere de -15% la toate produsele nereduse. Acestea sunt valabile timp de 30 de zile de la primire, pot fi folosite o singură dată iar transportul va fi suportat de către client în cazul comenzilor mai mici de 249 lei.


 

Prin participarea la acest concurs îmi ofer acordul ca datele mele să fie folosite în scopuri de marketing de către Sportisimo S.R.O. Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor personale te rugăm să accesezi link-ul www.molo-sport.ro/prelucrarea-datelor-personale. Toate comentariile trimise sunt valide. Fiecare persoană se poate înscrie o singură dată iar în urma extragerii vor fi aleși 10 câștigători.