Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR HIGH STREET

384,99 Lei
2231098078
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR HIGH STREET

Un model perfect, adecvat pentru toți bărbații perfecți sunt tenișii Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR HIGH STREET.  Designul clasic cu element decorativ Converse pe lateral, capitonarea confortabilă din zona gleznei și fața rezistentă din material textil sunt doar câteva dintre avantajele oferite de acești adidași originali, cu care nu vei păși greșit. O alegere perfectă pentru toți iubitorii acestui brand. Fii in, fii Converse!

  • profil pe gleznă mai redus
  • șireturi și orificii metalice
  • talpă rezistentă de cauciuc
  • logo pe lateral și la călcâi
  • design futurist

Converse Chuck Taylor All Star

Parametri produs Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR HIGH STREET

Culoare Negru

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare