Converse ONE STAR SP

449,99 Lei
2263021075
449,99 Lei (47%)
Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
234,99 Lei cu TVA
Adaugă în coș
 • Descriere
 • Cum alegi mărimea
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

Converse ONE STAR SP

Model clasic de teniși Converse, prevăzut cu blană călduroasă în interior pentru posibilitate de purtare și în anotimpul iernii. Încălțăminte de femei Converse ONE STAR SP cu profil redus, decorat pe lateral cu stea, care datorită culorii negre va completa excelent orice outfit. Ieși afară și simte-te stilat și confortabil și ai parte de confort termic excelent. Cunoaște și tu frumusețea brandului Converse ca și noi!
 • profil redus cu stea Converse pe partea laterală
 • față rezistentă de piele
 • fixare clasică cu șireturi
 • marginea din jurul gleznei este capitonată
 • talpă rezistentă de cauciuc
 • blană călduroasă în interior
 • utilizare universală

Converse One Star

Poate că tenișii Converse One Star și-au petrecut cea mai mare parte a timpului în umbra modelului All Star, dar noi tot îi iubim. Desigur, aceștia au fost inițial pantofi de baschet și de aceea sunt atât de minunați.


Și dacă trebuie să numim un singur nume care a purtat acești pantofi uimitori, este Kurt Cobain, al cărui stil a fost și este încă recunoscut de milioane de oameni din întreaga lume.

Parametri produs Converse ONE STAR SP

Față piele
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare