Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Geox D BRAIES ABX

459,99 Lei
148583
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum se alege dimensiunea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Geox D BRAIES ABX

Pantofii sport pentru femei Geox D BRAIES ABX cu tehnologie AMPHIBIOX, garantează confort și respirabilitate. Datorită sistemului patentat, pantofii Geox oferă o respirabilitate excelentă și un confort maxim. Talpa are perforații și a fost introdusă în încălțăminte o membrană specială microporoasă pentru a absorbi și elimina transpirația fără a permite apei să pătrundă în interior. Tehnologia patentată AMPHIBIOX asigură impermeabilitatea, garantând în același timp o respirabilitate completă și durabilă, fără a compromite confortul în orice anotimp. Membrana impermeabilă specială asigură un microclimat confortabil ideal, iar piciorul este cald, uscat și respiră în mod natural.
  • manoperă de calitate
  • membrană rezistentă la apă
  • șireturi clasice

Parametri produs Geox D BRAIES ABX

Culoare Gri 70 %, Negru 30 %
Față material sintetic, material tip plasă, piele întoarsă
Talpă cauciuc
Membrană AMPHIBIOX
Tehnologie AMPHIBIOX™

Tehnologii utilizate

AMPHIBIOX™

Geox a creat AMPHIBIOX™, un pantof complet impermeabil, datorită unei membrane speciale care se întinde peste talpă și ajunge chiar până în partea superioară a feței, astfel încât să protejeze picioarele în orice condiții meteorologice.

Cum se alege dimensiunea

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

Instrucțiuni pentru măsurarea tălpii

 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare