Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Geox D FALENA

789,99 Lei
148586
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum se alege dimensiunea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Geox D FALENA

Ghetele de iarnă pentru femei Geox D FALENA cu tehnologie AMPHIBIOX sunt concepute pentru damele care preferă combinația designului lejer cu cel modern. Datorită sistemului patentat, încălțămintea Geox este foarte respirabilă. Talpa acestora este perforată și dispune de membrană specială microporoasă care absoarbe și elimină transpirația fără a permite pătrunderea apei. Tehnologia patentată AMPHIBIOX asigură impermeabilitatea, garantând totodată o respirabilitate persistentă, în orice vreme, fără a compromite confortul. Membrana special impermeabilă asigură piciorului un micro climat de înaltă calitate, garantează respirabilitatea și confortul termic.
  • manoperă de calitate
  • aspect elegant
  • blană pe interior
  • se încheie cu velcro

Parametri produs Geox D FALENA

Culoare Argintiu 85 %, Alb 10 %, Negru 5 %
Față material textil și sintetic
Talpă cauciuc, EVA
Membrană AMPHIBIOX
Tehnologie EVA, AMPHIBIOX™

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.

Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

AMPHIBIOX™

Geox a creat AMPHIBIOX™, un pantof complet impermeabil, datorită unei membrane speciale care se întinde peste talpă și ajunge chiar până în partea superioară a feței, astfel încât să protejeze picioarele în orice condiții meteorologice.

Cum se alege dimensiunea

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

Instrucțiuni pentru măsurarea tălpii

 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare