Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Geox U AERANTIS

519,99 Lei
130669
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Geox U AERANTIS

Modelul bărbătesc AERANTIS de la brandul italian GEOX, a fost creat pentru mersul în oraș și se potrivește stilului de viață dinamic al unui bărbat în mișcare. Datorită sistemului patentat, pantofii Geox oferă o respirabilitate excelentă și un confort maxim. Talpa a fost perforată, iar în pantof a fost introdusă o membrană specială microporoasă, care absoarbe și elimină transpirația fără a permite pătrunderea apei în interior. Încălțămintea AERANTIS combină o serie de inovații Geox. Sistemul de aerisire Net Breathing System înlesnește permeabilitatea față de mediul exterior și, datorită suprafeței largi și perforate a tălpii respirabile, sistemul de ventilație este motorul care maximizează fluxul de aer în interiorul pantofului, iar sistemul de respirație internă crește respirabilitatea pe toată lungimea piciorului.

  • respirabilitate excelentă
  • confort la fiecare pas

Parametri produs Geox U AERANTIS

Culoare Negru
Față material textil, material sintetic
Talpă cauciuc
Tehnologie AERANTIS ™

Tehnologii utilizate

AERANTIS ™

Aerantis™ este o evoluție în ceea ce privește tălpile de cauciuc perforate. Geox a înlocuit orificiile clasice cu perforații mari, plasă protectoare, o membrană de dimensiuni normale și o căptușeală interioară specială cu cavități de aer pentru a asigura o respirabilitate sporită a piciorului. Talpa este, de asemenea, rezistentă la apă datorită unei membrane speciale impermeabile, dar respirabile. Adevăratul avantaj al acestui brevet este că poate menține piciorul uscat.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare