Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Geox U NEBULA

519,99 Lei
130671
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Geox U NEBULA

Adidașii pentru bărbați Geox U NEBULA au fost creați pentru mersul în oraș și se potrivesc stilului de viață dinamic al unui bărbat în mișcare. Datorită sistemului patentat, pantofii oferă o respirabilitate excelentă și un confort maxim. Talpa a fost perforată, iar în pantof a fost introdusă o membrană specială microporoasă, care absoarbe și elimină transpirația fără a permite pătrunderea apei în interior. Nebula este cel mai recent pas în evoluția conceptului tradițional de respirabilitate. Folosește tehnologii inovatoare care asigură o respirabilitate ridicată a întregului picior. Modelul U NEBULA se aerisește în trei dimensiuni și oferă un nivel de confort și ușurință de utilizare niciodată atins până acum de altă încălțăminte.

  • respirabilitate și eliminare excelentă a transpirației
  • confort la fiecare pas

Parametri produs Geox U NEBULA

Culoare Negru
Față material textil, piele, material sintetic
Talpă cauciuc
Tehnologie NEBULA ™

Tehnologii utilizate

NEBULA ™

Încălțămintea Nebula transformă conceptul de ventilație obișnuită. Tehnologiile inovatoare folosite pentru crearea ei asigură o ventilație excelentă a întregului picior, în toate direcțiile. Încălțămintea Nebula respiră în 3 dimensiuni. O căptușeală interioară specială cu cavități de aer creează un spațiu liber între picior și partea superioară prin care căldura poate fi eliminată în sus, facilitând procesul natural de termoreglare și oferind o senzație de picior confortabil și uscat. Datorită orificiilor mari din talpă, împreună cu membrana "Full Size" care se întinde pe toată lungimea piciorului, pantoful Nebula favorizează expulzarea căldurii excesive, asigurând în permanență o respirabilitate maximă.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare