Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Geox U SPHERICA

374,99 Lei
130660
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Geox U SPHERICA

Încălțămintea pentru bărbați Geox U SPHERICA a fost inspirată de oraș și se potrivește stilului de viață dinamic al unui bărbat în mișcare. Datorită sistemului patentat, pantofii oferă o respirabilitate excelentă și un confort maxim. Talpa a fost perforată, iar în pantof a fost introdusă o membrană specială microporoasă, care absoarbe și elimină transpirația fără a permite pătrunderea apei în interior. Pantoful oferă o amortizare maximă în fiecare pas, datorită tălpii intermediare cu densitate redusă și a biluțelor caracteristice. Dispunând de un sistem Zero Shock System, acest pantof folosește un strat exterior moale și un strat interior extra moale.

  • suprafață moale în interior
  • respirabilitate bună

Parametri produs Geox U SPHERICA

Culoare Albastru închis 85 %, Roșu 10 %, Alb 5 %
Față material textil, material sintetic
Talpă cauciuc
Tehnologie ZERO SHOCK SYSTEM

Tehnologii utilizate

ZERO SHOCK SYSTEM

Îmbunătățește amortizarea și protejează piciorul de șocuri și impacturi la fiecare pas. Două straturi interconectate și două densități diferite într-o singură talpă exterioară hipertehnologică.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare