Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Helly Hansen MONASHEE ULLR HT

469,99 Lei
2202049850
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Helly Hansen MONASHEE ULLR HT

Ghetele de iarnă pentru bărbați Helly Hansen MONASHEE ULLR HT sunt echipate cu membrană impermeabilă HellyTech Performance datorită căreia, asigură confortul și protecția necesară. Partea superioară este din piele întoarsă impermeabilă foarte flexibilă, care asigură funcționalitatea acestor ghete și oferă designul tehnic. Membrana impermeabilă HellyTech Performance permite purtarea acestora pe teren montan accidentat dar și oriunde în altă parte. Talpa intermediară din spumă EVA și talpa exterioară din cauciuc  HellyGrip oferă protecția, stabilitatea și confortul de care ai nevoie.

  • față confortabilă de piele
  • membrana impermeabilă HellyTech Performance
  • talpa din cauciuc HellyGrip este durabilă și garantează tracțiune

Parametri produs Helly Hansen MONASHEE ULLR HT

Culoare Kaki 60 %, Maro 25 %, Portocaliu 10 %, Gri 5 %
Față piele întoarsă
Talpă intermediară EVA
Talpă cauciuc
Membrană HellyTech Performance
Rezistență la apă da
Tehnologie EVA, HELLY TECH® PERFORMANCE, HELLYGRIP

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.

Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

HELLY TECH® PERFORMANCE

Ceea mai folosită membrană a brandului Helly Hansen. Construcția materialului este formată de obicei din 2 sau 2,5 straturi. O caracteristică importantă sunt cusăturile lipite. Produsele sunt întotdeauna marcate în mod vizibil cu tipul concret al membranei utilizate. 

- coloană de apă: 10000 – 20000mm 
- respirabilitate: 10000 - 20000g/m²/24h

HELLYGRIP

Material nou al tălpii, care asigură cea mai bună aderență și durabilitate perfectă.

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare