Ice Bug TORNE M RB9 GTX

764,99 Lei
2262009127
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Ice Bug TORNE M RB9 GTX

Cizmele de iarnă pentru bărbați Ice Bug TORNE M RB9 GTX oferă căptușeală dintr-o combinație de lână de oaie și membrană GORE-TEX®, astfel încât asigură un confort maxim. Picioarele vor fi uscate și călduroase. Fața combină o țesătură certificată Bluesign® din poliester cu o piele întoarsă șlefuită și o membrană GORE-TEX® rezistentă la apă. Materialul exterior oferă stabilitate și o protecție suplimentară. În plus, talpa interioară este prevăzută cu un amestec special din aluminiu reflectorizant, iar branțul este din lână moale, păstrând astfel picioarele perfect izolate de frigul de dedesubt. Talpa este fabricată din cauciuc RB9 ICEBUG, care garantează o tracțiune fiabilă chiar și la temperaturi sub zero.

  • materialul feței din piele șlefuită
  • branț detașabil
  • izolare cu lână de oaie
  • talpă cu izolare din aluminiu

Parametri produs Ice Bug TORNE M RB9 GTX

Culoare Negru 90 %, Albastru închis 10 %
Față nubuc
Izolație termică lână de oaie
Talpă intermediară EVA cu stabilizator ESS
Talpă RB9 Icebug
Membrană GORE-TEX
Rezistență la apă da
Tehnologie RB9 Icebug
Tehnologie GORE-TEX®, EVA

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă protecție maximă și confort.
- durabilă, impermeabilă și rezistentă la vânt
- respirabilitate optimă
- garanția hidroizolației GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™

Z-Liner structură: membrana GORE-TEX® este combinată cu o țesătură de susținere ușoară, care este aplicată liber între materialul exterior și căptușeală. Lipire necesară la straturile cu cusături Z-liner.

LTD-Liner structură: membrana GORE-TEX® este laminată la căptușeala și în unele articole de îmbrăcăminte, de asemenea și la materialul de suport. Nu este nevoie de altă căptușeală. Lipire necesară la straturile cu cusături LTD-liner.

Structura din două straturi: membrana GORE-TEX® este laminată la căptușeală și, la exterior este protejată de un material separat.


Structura din două straturi: membrana GORE-TEX® este laminată la materialul exterior și protejată în interior de căptușeala liber introdusă. În combinație cu tehnologia Paclite® nu necesită o căptușeală separată.

Izolație din două structuri: membrana GORE-TEX® este laminată pe materialul textil de exterior. Stratul de izolație special este liber aplicat între două straturi laminate și căptușeală.

Structura din trei straturi: membrana GORE-TEX® este laminată pe materialul textil exterior și căptușeala. Între straturi nu există frecare.

Cusături lipite cu tehnologia specială GORE-SEAM® asigură 100 % impermeabilitate.

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.

Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic. Pe baza experienței, recomandăm alegerea dimensiunile în CM, care pentru marca Asisc este LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII în centimetri pentru o dimensiune dată. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare