Mizuno WAVE SAYONARA 3 W

229,99 Lei
2282000175
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

Mizuno WAVE SAYONARA 3 W

Pantofi de alergare Mizuno WAVE SAYONARA 3 cu amortizare medie, datorită plăcii ondulate. Adecvați pentru cei care caută un model de adidași pentru concurs cu amortizare medie. Wave Sayonara sunt pantofi sport adecvați pentru antrenamente cu trasee mai lungi, fără să se reducă confort de amortizare.
  • pentru alergători orientați spre performanță, care doresc adidași de antrenament ușori și dinamici, cu amortizare si stabilitate excelenta
  • construcția inovatoare este mai mult pentru antrenamente, decât pentru competiții - pentru alergări rapide în fiecare zi
  • greutate redusă, amortizare și stabilitate, cu Sayonara fiecare alergare va fi mai mult distracție
  • talpă intermediară U4iC oferă amortizare excelentă și greutatea redusă

Parametri produs Mizuno WAVE SAYONARA 3 W

Față material sintetic, plasă
Talpă intermediară spumă de amortizare, placă ondulată
Talpă cauciuc
Utilizare tempo
Nivel de amortizare mediu
Pronație neutră până la insuficientă
Bolta piciorului normală
Greutate 210 g
Tehnologie AIRmesh, DYNAMOTION FIT - încălțăminte, WAVE TECHNOLOGY, SmoothRide, INTERCOOL® - încălțăminte, X10, Premium INSOCK, U4iC

Tehnologii utilizate

AIRmesh

Materialul AirMesh este sistem de ventilație care oferă maximum de respirabilitate și permite piciorului să rămână în confort.

DYNAMOTION FIT - încălțăminte

Dezvoltat pe baza analizei unui videoclip accelerat care arată cum încălțămintea, în timpul ciclului de rulare, se deformează în partea din față a piciorului și călcâiului, rezultând o pierdere de confort și alunecarea piciorul în partea călcâiului. Tehnologia DYNAMOTION FIT permite feței la pantof să reacționeze la mișcarea piciorului, ceea ce elimină deformarea care provoacă tensiunea la față și oferă un confort mai mare.

WAVE TECHNOLOGY

O tehnologie unică care combină două calități esențiale necesare pentru - amortizare și stabilitate.

La alergare, corpul este excesiv tensionat și prin urmare este importantă combinația adecvată de amortizare și stabilitate pentru a reduce riscul de rănire.

Lamela ondulată oferă amortizare excelentă prin dispersarea forței de impact pe o suprafață mai mare. Stabilitatea tehnologiei cu ondulări se obține prin diferența de construcție între partea exterioară și interioară a pantofului și rezistă, astfel, presiunii la talpa intermediară în majoritatea zonelor tensionate. Elementele de bază ale amortizării și a stabilității în lamela ondulată pot fi concepute pentru orice alergător, iar rezultatul este, cel mai ușor pantof sport, de performanță.

SmoothRide

Tehnologia SmoothRide a fost concepută pentru o trecere fină între sprint și încetinire la alergare, prin reducerea impactului și creșterea flexibilității. Această tehnologie permite ca Mizuno să creeze o încălțăminte de alergare care face alergarea foarte confortabilă. Mizuno este considerat un brand lider în proiectarea și tehnologia de încălțăminte, iar SmoothRide a mai făcut un pas în această direcție de plăcere maximă și performanță în timpul alergării.

INTERCOOL® - încălțăminte

Această tehnologie rezolvă problema încălzirii excesive în interiorul pantofului, în timpul activității. Orificiile de ventilație mici din talpa piciorului, asigură ventilație din partea de jos. Mizuno Intercool cooperează cu materialul superior Airmesh, respirabil, oferind piciorului cel mai înalt confort posibil.

X10

X10 este din cauciuc de carbon rezistent, care este plasat la colțul exterior al pintenului osos la talpă, porțiunea cea mai supusă presiunii. Crește rezistența și durabilitatea.

Premium INSOCK

Branț ergonomic, detașabil, care se potrivește foarte bine și ajută la amortizare. Este durabil și confortabil.

U4iC

Bucuria de a alerga 

Scopul brandului Mizuno este de a promova mișcarea cea mai eficientă, pentru a oferi maximum de confort și bucuria de a alerga. Tehnologia U4iC ridică încă o dată nivelul calitativ un pic mai mult. Un amestec special de materiale la talpa intermediară U4iC este cu 30% mai ușor decât precedentul ap+, dar păstrează aceleași caracteristici de amortizare și confort pe care utilizatorii îl așteaptă de la brandul Mizuno.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare