New Balance CM997HAY

334,99 Lei
2202050104
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

New Balance CM997HAY

Pantofii casual pentru bărbați New Balance CM997HAY sunt progresivi, dar provin din clasicul 997, acum potriviți tuturor celor care doresc să se diferenţieze. Un pantof livestil îndrăzneț care provine direct din anii 90. 997H se bazează pe o moștenire care depășește tendinţele actuale. Chiar dacă este mai mult decât un deceniu de când se tot schimbă moda, stilul acestor tip de încălțăminte s-a păstrat. Vei merge foarte ușor datorită tălpii moi și de aceea oboseala nu te va opri niciodată. Acum este momentul prielnic pentru a experimenta.
  • model stilat
  • material de calitate
  • un pas mai ușor datorită amortizării moi
  • adecvați pentru purtare zilnică

New Balance 997

Colecția 997 a apărut în anul 1990. De-a lungul anilor au avut loc numeroase inovații, încălțămintea însă păstrându-și designul tradițional și confortul maxim. De aceea, această colecție este foarte populară printre colecționari.

Parametri produs New Balance CM997HAY

Culoare Albastru închis 65 %, Gri închis 20 %, Roșu 10 %, Alb 5 %
Față piele, material textil
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Produse alternative