New Balance CW997HAI

244,99 Lei
2203029831
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

New Balance CW997HAI

Aceste ghete de timp liber pentru femei New Balance CW997HAI reprezintă o încălțăminte progresistă, replica clasicului model 997, dedicată parcă special acelora care vor să iasă în evidență. Sunt întruchiparea unui lifestyle îndrăzneț, folosind practic moștenirea modelului 997H pentru a depăși curentele actuale. Chiar dacă moda se tot schimbă de câteva decenii bune, stilul acestui tip de încălțăminte se păstrează mereu printre preferințele consumatorilor. Talpa moale este garanția unui pas ușor datorită căruia nu te-ai mai opri din mers. Doar cei cu gusturi autentice și originale vor ști că a sosit timpul pentru o achiziție de excepție. Alege doar culoarea și deja vei fi cu un pas înaintea tuturor!
  • material de calitate
  • tradiție de ani de zile
  • amortizarea oferă susținere confortabilă la fiecare pas

New Balance 997

Colecția 997 a apărut în anul 1990. De-a lungul anilor au avut loc numeroase inovații, încălțămintea însă păstrându-și designul tradițional și confortul maxim. De aceea, această colecție este foarte populară printre colecționari.

Parametri produs New Balance CW997HAI

Culoare Negru 85 %, Auriu 10 %, Alb 5 %
Față piele, material textil
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare