Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

New Balance CW997HAN

449,99 Lei
2203029829
 • Descriere
 • Cum alegi mărimea
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

New Balance CW997HAN

Pantofii pentru femei New Balance CW997HAN sunt un model progresiv, replica modelului 997. Se aseamănă mult cu modelului 997H care depășește trendințele actuale. Chiar dacă moda s-a schimbat de câteva decenii, stilul acestui tip de încălțăminte se păstrează mereu printre preferințele consumatorilor. Talpa moale este garanția unui pas moale și ușor. Doar cei cu gusturi autentice și originale vor ști că a sosit timpul pentru o achiziție de excepție. Alege doar culoarea și deja vei fi cu un pas înaintea tuturor!

 • material de calitate
 • tradiție de ani de zile
 • sistem de amortizare
 • față plăcută
 • buclă la călcâi pentru încălțare rapidă
 • model elegant
 • adecvați pentru purtare zilnică

New Balance 997

Colecția 997 a apărut în anul 1990. De-a lungul anilor au avut loc numeroase inovații, încălțămintea însă păstrându-și designul tradițional și confortul maxim. De aceea, această colecție este foarte populară printre colecționari.

Parametri produs New Balance CW997HAN

Față piele, material textil
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare