New Balance MS574ASN

479,99 Lei
2202049795
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

New Balance MS574ASN

Pantofi sport de timp liber pentru bărbați New Balance MS574ASN cu profil minimalist și textură cu accente originale. Model atletic clasic și tot odată modern, prevăzut cu talpă intermediară clasică Fresh Foam. Ieși pe stradă și experimentează confortul excepțional oferit de această încălțăminte originală, dotată cu sistem de amortizare nou, îmbunătățit.

  • inspirați de modele sport
  • amortizare confortabilă Fresh Foam

New Balance 574

Legendari! Tenișii New Balance sunt o adevărată legendă, modelul New Balance 574 fiind realizat încă din anii 1988. De atunci, și-a păstrat în continuare aspectul clasic, având în plus doar mici modificări. Și de aceea sunt o legendă care nu va ieși niciodată din stil.


Îi poți găsi într-un număr infinit de combinații de culori, dar ceea ce rămâne constant este că piciorul tău se va simți întotdeauna excelent, datorită tehnologiei ENCAP® care îmbunătățește amortizarea și durabilitatea. Încălțămintea New Balance se bazează pe aspectul clasic, iar modelul 574 este o dovadă în acest sens.

Parametri produs New Balance MS574ASN

Culoare Albastru închis 65 %, Vișiniu 20 %, Alb 10 %, Bej 5 %
Față material textil, material sintetic, piele
Talpă cauciuc
Talpa intermediară Fresh Foam

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare