Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

New Era 39THIRTY MLB LOS ANGELES DODGERS

126,99 Lei
1413200437
Culoare: Negru (Negru / Alb )
Mărime XS/S
XS/S
Tabel de mărimi
126,99 Lei cu TVA
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

New Era 39THIRTY MLB LOS ANGELES DODGERS

Șapcă stilată de club New Era CLASSIC 39THIRTY MLB LOS ANGELES DODGERS, de culaore neagră, decorată cu logo-ul clubului Los Angeles Dodgers. Este o șapcă originală cu construcție din șase panouri, elastică „stretch fit“, care se adaptează parțial pe forma capului tău. Are cozoroc curbat cu opt rânduri de cusături și partera din spate închisă. Fiecare din cele șase panouri dispune de orificii pentru ventilație. Partea din față este decorată cu logo-ul clubului Los Angeles Dodgers. Ideală pentru toți fanii care își susțin favoriții în timpul meciului, dar și pentru purtarea zilnică.
  • logo 3D Los Angeles Dodgers
  • logo New Era brodat pe partea laterală
  • circumferință parțial elastică
  • S/M = 54,9 cm până la 57,7 cm
  • M/L = 57,7 cm până la 60,6 cm

New Era MLB

Major League Baseball este liga de top de baseball profesionist din America de Nord. MLB s-a înființat în anul 2000 atunci când s-au unit ligile American League și National League care au funcționat până atunci separat. Această diviziune este încă evidentă în structura sa. În prezent MLB este format din 30 de echipe care joacă 162 de meciuri pe sezon. Campionatul numit World series este destinat celor mai bune 7 echipe. Celor mai buni li se acordă apoi trofeul Commissioner's Trophy.

Parametri produs New Era 39THIRTY MLB LOS ANGELES DODGERS

Culoare Negru 90 %, Alb 10 %
Material 97% bumbac, 3% Spandex

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare