New Era 9FORTY ESSENTIAL BOSTON RED SOX

124,99 Lei
1413200782
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

New Era 9FORTY ESSENTIAL BOSTON RED SOX

Împrospătează-ți stilul cool cu această șapcă excelentă Boston Red Sox! Modelul New Era 9FORTY ESSENTIAL BOSTON RED SOX te va surprinde încă de la prima vedere datorită aspectului decent care completează excelent fiecare outfit. Este foarte respirabilă datorită panourilor din material tip plasă, prevenind astfel crearea transpirației. Fii „in”, fii New Era!
  • croială din cinci panouri cu panouri din material tip plasă pe părțile laterale și la spate
  • cozoroc ușor curbat
  • design decent
  • logo-ul clubului Boston Red Sox
  • logo mic al brandului New Era, brodat pe partea laterală
  • închidere reglabilă la spate, care asigură o ajustare confortabilă a mărimii

New Era MLB


Major League Baseball este liga cea mai înaltă de baseball profesionist în America de Nord. MLB s-a înființat în anul 2000 atunci când s-au unit ligile American League și National League care au funcționat până atunci separat. Această diviziune este încă evidentă în structura sa. În prezent MLB este format din 30 de echipe care joacă 162 de meciuri pe sezon. Campionatul numit World series este destinat celor mai bune 7 echipe. Celor mai buni din cei buni li se acordă apoi trofeul Commissioner's Trophy.

New Era Home of Trucker

Șepcile New Era se potrivesc oriunde! Asta se vede clar la colecția New Era Home of the trucker. Șapca ta preferată este respirabilă și perfectă la plajă, în oraș, la locul de muncă, la școală sau club. Șepcile din această colecție au un design simplu, dar legendar, care se va potrivi oriunde în lume.


Circumferința reglabilă a șepcilor New Era garantează că șapca ți se va potrivi perfect și o vei putea lua cu tine în fiecare zi, oriunde te-ai afla sau cu oricine petreci timpul. Șepcile New Era sunt indrăgite de sportivi populari, dar, de asemenea, și de artiști, bloggeri de modă și influenceri. Și tu vei vedea cât de minunate sunt!

Parametri produs New Era 9FORTY ESSENTIAL BOSTON RED SOX

Culoare Negru 90 %, Alb 10 %
Material 85% nailon, 15% elastan

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare