New Era NBA CHICAGO BULLS

109,99 Lei
11794842 - 1413201135_Beige_OS
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

New Era NBA CHICAGO BULLS

Poți arăta bine, să te simți confortabil în același timp și să dai de știre tuturor a cărui club ești fan, cu această căciulă originală pentru bărbați New Era NBA CHICAGO BULLS, cu design trendy de cumuflaj. Materialul călduros, folosit la fabricație, oferă confort termic sporit. Model original, prevăzut cu logo-ul clubului Chicago Bulls pe marginea îndoită. Produs excelent de la New Era pentru zile cu vreme nefavorabilă, pe care trebuie să-l ai!

  • croială confortabilă
  • material călduros

New Era NBA

National Basketball Association este liga de top de baschet profesionist. A fost fondată la 6 iunie 1946, in New York, sub numele de Basketball Association of America (BAA). După trei ani, în anul 1949 s-a redenumit, purtând numele de National Basketball Association. NBA are 30 de fan cluburi (29 în Statele Unite și 1 în Canada). Este împărțită în două conferințe, de Est și Vest. Fiecare conferință este împărțită în 3 divizii. Fiecare divizie are 5 echipe. Se joacă după sistemul „fiecare cu fiecare“ și se încheie cu play off. Echipa câștigătoare primește trofeul Larry O'Brien.

Parametri produs New Era NBA CHICAGO BULLS

Culoare Bej 60 %, Cachi 40 %
Material 100% acril

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare