Stimați clienți, activitatea Molo-Sport se încheie la 31 martie 2023. Toate datoriile vor fi preluate de compania-mamă Sportisimo s.r.o. Comenzile dvs. actuale vor fi livrate în mod standard. Vă rugăm să contactați linia de servicii pentru clienți Sportisimo pentru reclamații și rambursări.

Nike AIR HEIGHTS

284,99 Lei
2203029813
  • Descriere
  • Cum alegi mărimea
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Nike AIR HEIGHTS

Această încălțăminte Nike AIR HEIGHTS pentru femei este inspirată retro, care ne amintește de anii 90. Un design îndrăzneț și elegant cu elemente moderne aduce acest pantof ușor și confortabil pe un nivel nou. Suprafața perforată de al exterior cu elemente reflectorizante este atât interesantă cât și funcțională. Elementul Air-Sole din călcâi este confortabil, ușor și amortizează bine. Talpa din cauciuc solid dă încălțămintei o tracțiune durabilă.
  • față rezistentă și respirabilă din material tip plasă și piele sintetică
  • tehnologia Air-Sole din călcâi amortizează șocurile
  • talpă de cauciuc pentru tracțiune mai bună
  • loga Swoosh din piele întoarsă

Parametri produs Nike AIR HEIGHTS

Față material tip plasă, piele
Talpă intermediară Air-Sole
Talpă cauciuc

Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare