Nike AIR MAX MOTION LW GS

214,99 Lei
2234021803
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

Nike AIR MAX MOTION LW GS

Pantofi de copii Nike AIR MAX MOTION LW GS, adecvați pentru timp liber și purtare zilnică. Model original, care se așează excelent pe picior și dispune de aspect foarte reușit. Fața moale din material textil este inspirată de construcția Flyknit, tehnologia vizibilă Max Air plasată în călcâi oferă confort pe întreaga durată de purtare. Construcția pantofului creează o croială îngustă care se fixează excelent pe picior, ca o șosetă. În partea frontală a călcâiului se află caneluri flexibile care asigură flexibilitatea și mișcarea naturală.
  • față moale din material textil, inspirată de construcția Flyknit
  • tehnologia Max Air din călcâi garantează confort pe toată durata zilei
  • construcție cu șosetă interioară care asigură o fixare sigură și oferă confort maxim
  • talpă rezistentă de cauciuc cu textură

Nike Air Max

Poate cel mai popular model din seria Nike Air Max și una dintre cele mai importante siluete Nike din toate timpurile. Așa sunt acești pantofi Nike Air Max 90. Inițial au fost adidași de alergare, care în anul 1990 a prezentat lumii de designerul Tinker Hatfield. De-a lungul mai multor decenii acești pantofi de alergare au devenit adidași de modă, care nu mai erau destinați doar celor pasionați de sneakerheads, ci și tuturor celor care le plac acest stil.

Parametri produs Nike AIR MAX MOTION LW GS

Culoare Albastru 55 %, Albastru închis 40 %, Alb 5 %
Față material textil, Flyknit
Talpă intermediară spumă IU, Nike Air Max
Talpă cauciuc
Tehnologie Max Air, Flyknit

Tehnologii utilizate

Max Air

Tehnologia Nike Max Air conține maximum de volum al aerului în sistemul de amortizare, pentru protecție maximă la impact (un volum mai mare de aer este evident la prima vedere, în comparație cu sistemele încorporate în sistemul Air).

Poate avea o formă diferită la talpă și toate sistemele Max Air sunt vizibile, transparente la talpa intermediară.

Max Air oferă protecție maximă împotriva impactului și este adecvat pentru sporturile unde se exercită mai multe impacturi cu suprafața cum ar fi alergarea și baschetul. De asemenea, este potrivit pentru persoanele cu postura mai mare.

Flyknit

Este posibil ca pantofii să se adaptează la perfecție? Designerii Nike au demonstrant că da. După patru ani de cercetare mondială au conceput primul model Flyknit, care învăluie perfect piciorul și oferă confort maxim la purtare. Această tehnologie constă în față dintr-un singur strat de material, cu greutate redusă. Procesul de producţie  reduce cantitatea de deşeuri de fabricație cu până la 60 %! 

Încearcă acum tehnologia Flyknit!

 

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare