Nike BOYS STEFAN JANOSKI MAX GS

214,99 Lei
2234021782
  • Descriere
  • Tehnologii utilizate
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

Nike BOYS STEFAN JANOSKI MAX GS

Pantofi de skateboard/timp liber pentru copii Nike BOYS STEFAN JANOSKI MAX GS, care oferă amortizare moale pe călcâi și flexibilitate excelentă în zona degetului mare. Un partener ideal atât pentru skateboarding cât și pentru purtare zilnică. Datorită feței respirabile picioarele tale vor respira excelent. Cine iubește skateboardingul, sigur cunoaște numele Stefan Janoski. Acest model a fost proiectat în colaborare cu el.
  • profil unic Janoski, combinat cu aspectul iconic Air Max
  • pantofi universali care permit un uz versatil, oriunde și oricând
  • spuma moale și amortizarea vizibilă Air Max asigură confortul maxim și canelurile adânci din talpă permit mișcarea naturală a piciorului

Nike Air Max

Poate cel mai popular model din seria Nike Air Max și una dintre cele mai importante siluete Nike din toate timpurile. Așa sunt acești pantofi Nike Air Max 90. Inițial au fost adidași de alergare, care în anul 1990 a prezentat lumii de designerul Tinker Hatfield. De-a lungul mai multor decenii acești pantofi de alergare au devenit adidași de modă, care nu mai erau destinați doar celor pasionați de sneakerheads, ci și tuturor celor care le plac acest stil.

Parametri produs Nike BOYS STEFAN JANOSKI MAX GS

Culoare Negru 55 %, Gri 30 %, Alb 15 %
Față material textil
Talpă intermediară spumă, Nike Air Max
Talpă cauciuc
Tehnologie Max Air

Tehnologii utilizate

Max Air

Tehnologia Nike Max Air conține maximum de volum al aerului în sistemul de amortizare, pentru protecție maximă la impact (un volum mai mare de aer este evident la prima vedere, în comparație cu sistemele încorporate în sistemul Air).

Poate avea o formă diferită la talpă și toate sistemele Max Air sunt vizibile, transparente la talpa intermediară.

Max Air oferă protecție maximă împotriva impactului și este adecvat pentru sporturile unde se exercită mai multe impacturi cu suprafața cum ar fi alergarea și baschetul. De asemenea, este potrivit pentru persoanele cu postura mai mare.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare