Nike FREE TR FLYKNIT 3

269,99 Lei
2233049908
 • Descriere
 • Tehnologii utilizate
 • Evaluare (0)
 • Comentarii (0)

Descriere

Nike FREE TR FLYKNIT 3

Pantofi de antrenament pentru femei Nike FREE FR FLYKNIT 3 - oferă sprijin ușor și respirabilitate în timpul antrenamentelor de fitness. Talpa lată și plată este foarte stabilă în timpul antrenamentelor de intensitate crescută, realizate atăt în hală cât și afară. Materialul îmbunătățit Flyknit se așează perfect și confortabil pe picior la fiecare antrenament. Acest material conectează zonele respirabile, flexibilitatea și sprijinul în acele locuri unde ai cea mai mare nevoie de ele, se adaptează formei piciorului și nu îl strânge.

 • fibre foarte ușoare și rezistente Flywire, sunt conectate cu șireturile late și fixează ferm piciorul în pantof în timpul mișcărilor în lateral
 • călcâiul este mai redus, în comparație cu modelele antecedente
 • suprafață mai lată pentru stabilitate mai bună în timpul exercițiilor precum ar fi genoflexiunile, săriturile, mișcările pe lateral sau săriturile pe o suprafață mai înaltă
 • inserția de spumă din călcâi îmbunătățește stabilitatea și sprijinul
 • talpă intermediară foarte ușoară din spumă, care amortizează șocurile
 • stratul exterior profilat al branțului garantează o susținere confortabilă a piciorului
 • zona curbată de la degete nu limitează mișcarea naturală a piciorului în pantof
 • talpă rezistentă de cauciuc cu textură specială pentru o tracțiune excelentă
 • canelurile adânci din talpă sprijină flexiunea piciorului

Parametri produs Nike FREE TR FLYKNIT 3

Față material textil, Flywire
Talpă intermediară spumă
Talpă cauciuc
Tehnologie Flywire, Nike Free

Tehnologii utilizate

Flywire

Flywire este o tehnologie revoluționară cu ajutorul fibrelor de nylon, care sunt rigide la presiune, prinse într-un strat subțire de spumă și TPU textil elastic. Cu tehnologia Flywire poate fi partea superioară foarte ușoară și rezistentă. Oferă sprijin, confort și greutate minimă. Stabilizează piciorul în pantof și reduce riscul de alunecare în timpul activității sportive.

Nike Free

Sportivii se ridică și cad odată cu sănătatea picioarelor. Din acest motiv, în zilele noastre se include în multe programe de antrenament alergarea desculță, care ajută la creșterea rezistenței mușchilor în picior, gleznă și întregul picior, dar nu oferă aproape nici o protecție de amortizare. 


Tehnologia Nike FREE aduce beneficiile de antrenare desculță și de amortizare și protecție a piciorului, combinând ce este mai bun din amândouă. Sportivii poartă încălțămintea în principal din cauza amortizării, stabilității și aderenței, asigurând protecția și confortul necesar la antrenament. Elementele de protecție, stabilitate și aderență sunt foarte benefice, dar de multe ori controlează mișcarea picioarelor, inclusiv mușchilor și nu permit mușchilor de la picior să se dezvolte în mod natural. Tehnologia Nike Free se concentrează asupra acestor părți și ajută la întărirea lor. Ideea de a crea o combinație între elementele superioare, talpa intermediară și talpă, care copiază fidel mișcarea naturală a piciorului și în același timp protejează împotriva diferitelor suprafețe, este un progres real în tehnologia de încălțăminte. Oamenii de știință de la Nike Sport Research Lab (NSRL) au petrecut mai mulți ani studiind biomecanica, alergând desculți în iarbă și sa constatat că în comparație cu alergarea în încălțămintea de sport, aduce alergarea desculță pe iarbă următoarele avantaje: 


- presiunea pe picior se distribuie uniform 

- reduce presiunea depusă pe picior 

- permite o gamă mai largă de mișcare și creșterea activității musculare  

- degetele se pot îndoi și îndrepta liber, permițând propulsia și aderența sporită 

- corpul echilibrează în mod adecvat balanța 


Talpa pantofilor Nike Free este adesea la părțile cele mai supuse presiunii, întărită cu cauciuc de carbon BRS 1000, ori cu cauciuc rigid, ceea ce crește în mod specific durabilitatea și aderența, fără a crește greutatea totală a încălțămintei. Încălțămintea Nike Free are datorită unui profil canelat la talpa intermediară/talpă, aspectul ei specific. Canelurile adânci pe toată lungimea și lățimea încălțămintei permit mișcarea naturală a piciorului, ca și când este desculț. În funcție de tipul de mișcare crește rata de implicare musculară în toate fazele de rulare a piciorului. 


Partea superioară Nike Free – fie la alergare sau antrenament în sală – este concepută să funcționeze cu talpa și talpa intermediară oferind protecția necesară și totuși să nu limiteze senzația de libertate a alergării cu piciorul desculț.

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare