Nike J SPRTDNA HBR WOVEN PANT

234,99 Lei
1242031414
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Nike J SPRTDNA HBR WOVEN PANT

Pantaloni din fâș de bărbați Nike J SPRTDNA HBR WOVEN PANT cu inscripție "Jordan” pe picior, un model care te va face să arăți perfect. Căptușeala din material tip plasă este respirabilă, manșetele elastice la marginile de jos se fixează foarte bine, iar talia elastică se poate ajusta cu ajutorul șnururilor. În buzunarele laterale poți stoca diferite lucruri mărunte. 

  • talie elastică și ajustabilă
  • manșete elastice
  • căptușeală din material tip plasă
  • material respirabil
  • buzunare laterale

Nike Jordan

Nike Jordan nu este doar o marcă. Nike Jordan este urmașul celui mai mare jucător din toate timpurile, care a devenit un simbol datorită stilului său și performanțelor din teren și din afara lui. Michael Jordan s-a născut în Brooklyn la 17 februarie 1963. Principalele abilități extraordinare au fost săriturile și driblingurile indiferent de situație. Adevărul este că săriturile lui incredibile i-au adus porecla "Air". Revoluția a început în anul 1985, când primii adidași de baschet Nike Air Jordan, au fost inițial interziși pe terenul de joc datorită designul inovator. Cu toate acestea, la scurt timp au devenit un model foarte popular, care se purta pe străzile din orice colț al lumii. Cererea este în continuă creștere, ceea ce duce la lansarea de noi colecții dedicate altor jucători foarte buni din campionatul de baschet NBA, dar și alte sporturi. De 30 de ani acești pantofi sport sunt excepționali. Treizeci de ani de inovație și model de neuitat, care a împins la limită granițele designului. Intră și tu în rândul fanilor acestei colecții fashion.

Parametri produs Nike J SPRTDNA HBR WOVEN PANT

Culoare Negru 80 %, Alb 20 %
Material 100 % nailon
Material interior 100 % poliester
Buzunare la exterior 3 (2x laterale cu acces liber, 1x la spate cu acces liber)

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare