Nike JORDAN JUMPMAN CLASSICS

314,99 Lei
1242031474
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Nike JORDAN JUMPMAN CLASSICS

Pantalonii de trening bărbătești Nike JORDAN JUMPMAN CLASSICS cu o croială simplă și logo Jumpman pe picior sunt adecvați pentru diverse ocazii când vei dori să te simți confortabil și să ai și stil. Dispun de talie elastică ajustabilă, manșete elastice la picior și de buzunare laterale. Îmbracă-te din cap până-n picioare cu această produse moderne de la Nike!
  • talie elastică și ajustabilă
  • buzunare laterale
  • manșete elastice
  • material confortabil
  • logo de brand pe coapsă
  • material plăcut

Nike Jordan

Nike Jordan nu este doar o marcă. Nike Jordan este urmașul celui mai mare jucător din toate timpurile, care a devenit un simbol datorită stilului său și performanțelor din teren și din afara lui. Michael Jordan s-a născut în Brooklyn la 17 februarie 1963. Principalele abilități extraordinare au fost săriturile și driblingurile indiferent de situație. Adevărul este că săriturile lui incredibile i-au adus porecla "Air". Revoluția a început în anul 1985, când primii adidași de baschet Nike Air Jordan, au fost inițial interziși pe terenul de joc datorită designul inovator. Cu toate acestea, la scurt timp au devenit un model foarte popular, care se purta pe străzile din orice colț al lumii. Cererea este în continuă creștere, ceea ce duce la lansarea de noi colecții dedicate altor jucători foarte buni din campionatul de baschet NBA, dar și alte sporturi. De 30 de ani acești pantofi sport sunt excepționali. Treizeci de ani de inovație și model de neuitat, care a împins la limită granițele designului. Intră și tu în rândul fanilor acestei colecții fashion.

Parametri produs Nike JORDAN JUMPMAN CLASSICS

Culoare Verde 90 %, Neon reflectorizant 10 %
Material 62 % bumbac, 38 % poliester
Buzunare la exterior 2 buzunare cu acces liber

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare