Nike JORDAN MA-1

989,99 Lei
1166045325
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Comentarii (0)

Descriere

Nike JORDAN MA-1

Geaca bărbătească Nike JORDAN MA-1 nu te lasă baltă atunci când se răcește afară. Geaca este confecționată din material rezistent și dispune de căptușeală din puf, așadar este deosebit de călduroasă și ușoară în același timp. Din buzunarele laterale cu fermoar nu vei putea pierde nimic. Un buzunar mic pe partea stângă a pieptului Acest articol vestimentar perfect aduce gecile pe un nivel mai înalt. 

  • închidere pe partea din față
  • buzunare laterale pentru stocarea diferitelor lucruri mărunte
  • umplutură din poliester, care încălzește plăcut
  • pe spate imprimeu care amintește de legendara colecție Nike Air Jordan

Nike Jordan

Nike Jordan nu este doar o marcă. Nike Jordan este urmașul celui mai mare jucător din toate timpurile, care a devenit un simbol datorită stilului său și performanțelor din teren și din afara lui. Michael Jordan s-a născut în Brooklyn la 17 februarie 1963. Principalele abilități extraordinare au fost săriturile și driblingurile indiferent de situație. Adevărul este că săriturile lui incredibile i-au adus porecla "Air". Revoluția a început în anul 1985, când primii adidași de baschet Nike Air Jordan, au fost inițial interziși pe terenul de joc datorită designul inovator. Cu toate acestea, la scurt timp au devenit un model foarte popular, care se purta pe străzile din orice colț al lumii. Cererea este în continuă creștere, ceea ce duce la lansarea de noi colecții dedicate altor jucători foarte buni din campionatul de baschet NBA, dar și alte sporturi. De 30 de ani acești pantofi sport sunt excepționali. Treizeci de ani de inovație și model de neuitat, care a împins la limită granițele designului. Intră și tu în rândul fanilor acestei colecții fashion.

Parametri produs Nike JORDAN MA-1

Material 100 % poliester
Izolație termică 100 % poliester
Buzunare la exterior 4 (2 laterale cu clapă, 1 pe piept cu fermoar, 1 pe mânecă)

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Comentarii (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare