Nike JSW WINGS MA-1 JACKET

359,99 Lei
1162074020
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

Nike JSW WINGS MA-1 JACKET

Geacă bomber în stil army de bărbați Jordan WINGS MA-1 cu linii clasice de design Air Jordan, care te va încălzi pe întreaga durată de purtare. Materialul izolator, folosit la fabricație, ajută la menținerea căldurii în interior, gulerul cu nervuri, manșetele și tivul oferă protecție împotriva vântului. Materialul izolator, prevăzut cu umplutură menține confortul termic. Liniile de design sunt inspirate de modelul original Muscle. Fermoarul frontal lung facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea.
  • fermoarul frontal lung simplifică îmbrăcarea și dezbrăcarea
  • strat din taft, foarte confortabil
  • logo mare Jordan Wings, brodat pe spate
  • buzunare frontale cu fermoar pentru stocarea în siguranță a lucrurilor mărunte
  • buzunar cu fermoar pe mâneca stângă

Nike Jordan

Nike Jordan nu este doar o marcă. Nike Jordan este urmașul celui mai mare jucător din toate timpurile, care a devenit un simbol datorită stilului său și performanțelor din teren și din afara lui. Michael Jordan s-a născut în Brooklyn la 17 februarie 1963. Principalele abilități extraordinare au fost săriturile și driblingurile indiferent de situație. Adevărul este că săriturile lui incredibile i-au adus porecla "Air". Revoluția a început în anul 1985, când primii adidași de baschet Nike Air Jordan, au fost inițial interziși pe terenul de joc datorită designul inovator. Cu toate acestea, la scurt timp au devenit un model foarte popular, care se purta pe străzile din orice colț al lumii. Cererea este în continuă creștere, ceea ce duce la lansarea de noi colecții dedicate altor jucători foarte buni din campionatul de baschet NBA, dar și alte sporturi. De 30 de ani acești pantofi sport sunt excepționali. Treizeci de ani de inovație și model de neuitat, care a împins la limită granițele designului. Intră și tu în rândul fanilor acestei colecții fashion.

Parametri produs Nike JSW WINGS MA-1 JACKET

Culoare Gri închis
Material 100% poliester

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare