Nike JUMPMAN NO-SHOW 3PPK

49,99 Lei
SX5546-011 - 1431210035_Dummy_M
  • Descriere
  • Evaluare (0)
  • Discuţie (0)

Descriere

Nike JUMPMAN NO-SHOW 3PPK

Șosete stilate, care se vor așeza perfect pe piciorul tău! Șosete de bărbați Nike JUMPMAN NO-SHOW 3PPK, variantă cromatică și cu inscripție contrastantă Jordan la gleznă. Fă-ți rost de acest model trendy pentru picioarele tale!
  • 3 perechi în set
  • profil redus
  • vârful și călcâiul sunt consolidate
  • manșete cu nervuri
  • mărimea M coincide cu mărimea 38/42 EU
  • mărimea L coincide cu mărimea 42/46 EU

Nike Jordan

Nike Jordan nu este doar o marcă. Nike Jordan este urmașul celui mai mare jucător din toate timpurile, care a devenit un simbol datorită stilului său și performanțelor din teren și din afara lui. Michael Jordan s-a născut în Brooklyn la 17 februarie 1963. Principalele abilități extraordinare au fost săriturile și driblingurile indiferent de situație. Adevărul este că săriturile lui incredibile i-au adus porecla "Air". Revoluția a început în anul 1985, când primii adidași de baschet Nike Air Jordan, au fost inițial interziși pe terenul de joc datorită designul inovator. Cu toate acestea, la scurt timp au devenit un model foarte popular, care se purta pe străzile din orice colț al lumii. Cererea este în continuă creștere, ceea ce duce la lansarea de noi colecții dedicate altor jucători foarte buni din campionatul de baschet NBA, dar și alte sporturi. De 30 de ani acești pantofi sport sunt excepționali. Treizeci de ani de inovație și model de neuitat, care a împins la limită granițele designului. Intră și tu în rândul fanilor acestei colecții fashion.

Parametri produs Nike JUMPMAN NO-SHOW 3PPK

Material 96% poliester, 3% spandex, 1% nailon

Evaluare (0)

Evaluare generală

0

Evaluări

0
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare