Nike M JSW TEE AJ3 DO YOU KNOW

124,99 Lei
943936-010 - 1112392845_Dummy_L
 • Descriere
 • Evaluare (1)
 • Discuţie (0)

Descriere

Nike M JSW TEE AJ3 DO YOU KNOW

Tricou excelent de bărbați Nike M JSW TEE AJ3 DO YOU KNOW cu care vei atrage toate privirile din jur! Te va surprinde mai ales datorită inscripției contrastante DO YOU KNOW? și imaginii cu modelul bine cunoscut Nike Air Jordan 3. Completează-ți outfitul cu colecția Nike Air Jordan a cârei articole sunt excepționale!

 • croială confortabilă
 • decolteu cu nervuri
 • grafică distinctivă cu inscripție DO YOU KNOW? și model Nike Air Jordan 3
 • material: bumbac pur, foarte confortabil
 • croială regular

Nike Jordan

Nike Jordan nu este doar o marcă. Nike Jordan este urmașul celui mai mare jucător din toate timpurile, care a devenit un simbol datorită stilului său și performanțelor din teren și din afara lui. Michael Jordan s-a născut în Brooklyn la 17 februarie 1963. Principalele abilități extraordinare au fost săriturile și driblingurile indiferent de situație. Adevărul este că săriturile lui incredibile i-au adus porecla "Air". Revoluția a început în anul 1985, când primii adidași de baschet Nike Air Jordan, au fost inițial interziși pe terenul de joc datorită designul inovator. Cu toate acestea, la scurt timp au devenit un model foarte popular, care se purta pe străzile din orice colț al lumii. Cererea este în continuă creștere, ceea ce duce la lansarea de noi colecții dedicate altor jucători foarte buni din campionatul de baschet NBA, dar și alte sporturi. De 30 de ani acești pantofi sport sunt excepționali. Treizeci de ani de inovație și model de neuitat, care a împins la limită granițele designului. Intră și tu în rândul fanilor acestei colecții fashion.

Parametri produs Nike M JSW TEE AJ3 DO YOU KNOW

Culoare Negru 90 %, Alb 10 %
Material 100% bumbac

Evaluare (1)

Evaluare generală

1

Evaluări

1
0
0
0
0

Ai acest produs? Lasă o evaluare!

Adaugă opinia

Adăugați evaluare nouă

1

Evaluează experiența cu produsul

Insuficient
Excelent

2

Spune-ne ceva despre tine


3

Adaugă o evaluare

Evaluarea ta îi va ajuta pe ceilalți la alegerea produselor. Așa că, nu-ți fie teamă să scrii plusurile sau minusurile produsului

 • Fabian Manole - 15:07 12. 4. 2019


  Pro: A durat foarte puțin toată livrarea, stocul se face de la Sediul Central. Tricoul e total original, vine cu eticheta și prețul:)) Am preferat Cargus, extraordinara și livrarea (inca nu înțeleg de ce se cer 5 lei pentru ramburs) dar in orice caz, totul a fost rapid și perfect! Ești totodata ținut și la curent cu statusul zilnic al comenzii. Contra: chiar nimic! Site-ul nu pare foarte cunoscut și îți da senzația de ne încredere, dar nu:) extraordinar!

Discuţie (0)

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare